Log in op uw account
E-mailadres

Wachtwoord  (vergeten)

Home

U gebruikt een oud type browser. CEO-Ergo werkt niet goed met oude browsers. We raden daarom aan om een update te doen.
Klik hier voor Firefox of Internet Explorer

CEE

Vanaf 1 januari 2019 werkt CEO-Ergo samen met Mediquest. Lees meer..

CEO-Ergo: hét cliëntervaringsonderzoek voor ergotherapeuten

Welkom bij CEO-Ergo, hét cliëntervaringsonderzoek voor ergotherapeuten. CEO-Ergo is dé manier om cliëntervaringen te verzamelen op een efficiënte en betrouwbare manier. De privacy en anonimiteit van uw cliënten is gegarandeerd en dat geeft vertrouwen. Uw cliënten kunnen ongeremd hun mening geven en u verder helpen met het professionaliseren van uw dienstverlening.

Bespaar uzelf veel tijd en energie terwijl u werkt aan kwaliteit, maak gebruik van CEO-Ergo.

CEO-Ergo samengevat:

  • Geautomatiseerd cliëntervaringsonderzoek
  • Vragenlijst van de beroepsvereniging
  • Vragenlijst online en op papier beschikbaar
  • Cliënten online aanmelden voor deelname aan het onderzoek of via EPD
  • Anonieme dataverzameling
  • Samenvatting van resultaten downloadbaar in Word

Werken aan kwaliteit

De overheid en zorgverzekeraars verlangen van u dat u werkt aan uw deskundigheid. Een klantervaringsonderzoek geeft inzicht in de kwaliteit van uw service. De resultaten van het onderzoek kunt u gebruiken voor het verbeteren van uw dienstverlening. Maar hoe pakt u het aan?

CEO-Ergo biedt uitkomst

Bent u op zoek naar hulp bij het uitvoeren van uw onderzoek of het verwerken van de resultaten? CEO-Ergo helpt u verder. CEO-Ergo biedt een snelle en eenvoudige manier om de ervaringen van uw cliënten te meten. Het instrument bevat een vragenlijst gebaseerd op de CEE en in samenwerking met uw beroepsvereniging samengesteld. Tevens biedt CEO-Ergo ondersteuning in de verwerking van de resultaten.

10 punten voor uw kwaliteitsregistratie

In de Kwaliteitscriteria voor de ergotherapie is vastgelegd dat een patiëntervaringsonderzoek 10 punten oplevert voor uw kwaliteitsregistratie. Deze punten vallen onder de categorie punten uit overige activiteiten (B.2). Om 10 punten te verdienen moet u tenminste 15 respondenten hebben. Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) hoeft niet te weten wie u precies heeft bevraagd. U kunt de gegevens dus anoniem verwerken.

U moet een verslag schrijven van het onderzoek en dat indienen bij het KP. U kunt het eindresultaat van uw onderzoek bij CEO-Ergo downloaden naar Word en als bijlage toevoegen. In het verslag geeft u naast de opzet van het onderzoek en de resultaten, ook de reflectie op de resultaten weer. Wat zijn mijn verbeterpunten? Hoe wil ik deze bereiken? Of hoe kan ik mijn standaard vasthouden? Juist als blijkt dat u ‘slecht’ scoort, is de reflectie en het opstellen van verbeterdoelen erg belangrijk.